Najjednostavniji poslovni look za ljeto? Pronašli smo ga na ulicama Kopenhagena

13. kol 2021

Vratili ste se s godišnjeg odmora i ponedjeljak vam je prvi radni dan? Imamo kombinaciju u kojoj ćete se na posao vratiti u velikom stilu

Znate kako kažu da su jednostavne stvari uvijek najbolje? E pa složit ćemo se s tom tvrdnjom jer doista nema ništa elegantnije od jednostavne kombinacije u kojoj odišete samopuzdanjem. Kako se gradi samopuzdanje u odijevanju? Isključivo biranjem komada koji vam odlično pristaju i u kojima se osjećate ugodno bez previše stiliziranja ili namještanja. Upravo takvu kombinaciju koju će obožavati sve minimalistice smo pronašli na ulicama Kopenhagena.

Danska prijestolnica je inače jedan od glavnih pokazatelja trendova unatrag nekoliko godina i stil Skandinavki je poslužio kao velika inspiracija brojnim ženama u Europi. U Kopenhagenu je završio Tjedan mode, a na njegovim ulicama smo uočili ovu idealnu poslovnu kombinaciju.

Radi se o bijeloj košulji od čvršćeg materijala (popelin za ljeto obavezno) i crne klasične midi suknje. Našu verziju smo pronašli u brendu Guess (Suknja) i u Zari (košulja). Dodajte joj elegantne špic cipele s kitten potpeticom (Zara). Ako želite unijeti malo boje, u Zari ćete pronaći ovaj model u nekoliko raličitih verzija. Look zaokružite s kožnim tankim remenom  (Liu Jo) i trendy torbicom od mekane kože (Zara). I ne zaboravite omiljeni klasik – crvenu manikuru.

Suknja Guess (Fashion & Friends) – 799 kn, remen Liu Jo (Fashion & Friends) – 460 kn, košulja Zara – 149,90 kn, cipele Zara – 349,90 kn, torba Zara – 179,90 kn, lak Catrice (dm) – 19,90 kn, narukvica Swarovski – 999 kn / 699,30 kn