Odmah ćemo vam na početku kazati da moda za najmlađe, odjeća i modni dodaci nisu bili niti izbliza ovako lijepi i moderni kada smo mi bili djeca. Znate kako je procedura izgledala. Izrađivalo se tek nekoliko modela cipela i tenisica, haljinice su bile slatke ali nisu izgledale tako dobro da ih poželite u odrasloj verziji, modni dodaci su bili jako jednostavni i sigurno ih nismo mogli nazvati atraktivnima.

Ako pogledate kolekcije danas, garantiramo da ćete poželjeti da više od pola stvari postoji u odrasloj verziji jer su krojevi odlično izvedeni, odjeća je napravljena od kvalitetnih materijala i poštuju se svi aktualni trendovi prilikom dizaniranja.

Za curice je uvijek najljepši izbor jer govorimo o haljinama, slatkim vesticama, kardiganima i majicama koje su uvijek ukrašene s nekim zgodnim motivima. Postoji i cijeli set svečanih kreacija koje će biti idealne za neku posebnu prigodu poput vjenčanja ili rođendana, a za koje vaša klinceza (kao i sve mi) želi odjenuti nešto lijepo i posebno.

Za dečke također ne manjka vrhunskih komada bilo da se radi o dnevnom ili nekom svečanijem stilu. U ponudi su setovi hlača i košulja na kojima je već aplicirana leptir mašnica, a za svaki dan tu su majice od kvalitetnog pamuka, košulje od flanela i naravno hlače i traperice koje su za svaki dan.

U galeriji smo izdvojili samo neke od komada koje možete pronaći u dječjim trgovinama Arena Centra.