Lookbook shopping lista: jesenski kaputi

14. lis 2020

Odabrali smo najpopularnije modele kaputa za sezonu jesen/zima 2020.

Znamo da je već jučer bilo ljeto i da ste vjerojatno tek prošli tjedan pospremili sve lagane stvarčice natrag u ormar, međutim sada je vrijeme da razmišljamo o slojevitom i funkcionalnom odijevanju koje nam donosi moda za jesen. Glavnu riječ kao i uvijek vode kaputi kao ultimativni komad kojim ćete zaokružiti svaku kombinaciju. Ovisno o osobnom stilu, možete odabrati između pregršt modela koji se nude a variraju od elegantnih jednobojnih pa sve do onih s uzorcima.

Camel kaput vjerojatno je najtraženiji svake sezone. Razlog je jednostavan, fina boja devine dlake dobro se slaže s većinom ostalih boja i djeluje jako elegantno. Možete birati između klasičnih modela s kopčanjem (Comma) ili onih na preklop kakve nudi s.Oliver.

Ponuda je prepuna kaputa s uzorkom s naglaskom na veliki karirani (Kruna Mode). Karirani uzorak se vraća svake hladne sezone. Možemo ga promatrati kao cvjetni uzorak na proljeće – dominira svim odjevnim komadima baš kao što cvjetni uzorak to čini u proljetnoj sezoni. Najpopularnija je kombinacija crnih i bijelih tonova s minijaturnim pepita uzorkom ili velikim kariranim uzorkom.

Ne smijemo zaboraviti omiljene, tople i podatne teddy bunde koje su ove sezone luksuznije no ikada. Samo pogledajte bijele bunde s potpisom kuća Liu Jo i s.Oliver i postat će vam jasno da je teddy kaput idealna zamjena za bunde. Da ne govorimo koliko je ekološki savjesniji izbor jer današnji kaputi od umjetnog krzna itekako mogu parirati onima od pravog.

Ako volite boje i ne želite ih se odreći ni u hladnoj sezoni, razveselit će vas vijest da je crvena jako popularna ove jeseni. Desigual nudi kaput u kojem će vas primijetiti svi, a isti je slučaj i s teddy bundom brenda s.Oliver koja dolazi u zagasito crvenoj boji.

U galeriji pogledajte modele kaputa iz aktualne ponude trgovina Arena Centra.