Mini trend mjeseca: nose se uzorci

26. ruj 2022

Jesenski minimalizam je uvijek na cijeni, ali ove sezone sve pršti od uzoraka koji su se smjestili na midi haljine. Ovo se nosi početkom jeseni

Sjećate li se možda fotografije Kendall Jenner koju je objavila na svom Instagram porfilu prije nekoliko mjeseci i na kojoj je nosila Loewe haljinu s uzorkom koji nas je podsjetio na 2000-e? U roku od nekoliko mjeseci sve su trgovine imale neku verziju te haljine, a ove jeseni vas očekuje s dugim rukavima.

Zara je prva skočila na trend s haljinom koja se rasprodala u roku od dva tjedna i koja ima taj famozni mramorni uzorak koji će usput biti jedan od vodećih ove sezone. Ako ste propustili tu haljinu, nemojte očajavati jer je u međuvremenu stiglo još nekoliko modela načinjenih od tila s uzorkom.

Til se nametnuo kao neočekivani materijal za jesen (ako u obzir uzmemo temperature), ali ga možete nositi u nekoliko slojeva što je jako zahvalno za kombiniranje.

Kako smo napomenuli na početku teksta, Zara ima najveći izbor haljina s printom, a u stopu ih slijedi Desigual kojem su printovi estetski kod brenda. Možda se nećete odlučiti za haljinu, ali ako tražite uzorke, Desigual vam je jedna od prvih adresa na koju trebate otići. Nosi se sve – od pomenutog mramora, do uzorka 70-ih pa sve do animal printa s naglaskom na uzorak zebre koji je i dalje najpopularniji u ovom segmentu.

Što se modela tiče, midi duljine uvijek vladaju u ovo vrijeme, a ako se odlučite za mini haljinu onda je kombinirajte s tankim čarapama i vojničkim čizmama. Bomberica kao završni komad stylinga je uvijek dobro rješenje, a kako je kombinirati saznajte već sutra kad donosimo naš “how to” stilski vodič s ovim poželjnim komadom.

U galeriji pogledajte haljine s printom koje možete kupiti već danas u trgovinama Arena Centra.