Mia’s Beauty Picks

27. velj 2020

Mia Matić je jedna od naših najuspješnijih manekenki čije ste lice vidjeli na brojnim modnim kampanjama, u magazinima i na revijama. Ova lijepa mlada dama prošle je godine pokrenula uspješan beauty vlog BeautyID na kojem dijeli svoja iskustva o proizvodima te daje korisne savjete kako poboljšati svoju beauty rutinu.

Tako je svoju ljubav prema kozmetici pretvorila u popularno zanimanje beauty influencera koji su uvijek „na prvoj liniji“ kada je riječ o svim novitetima u svijetu ljepote. Iz svih navedenih razloga Mia je bila idealna prva gošća naše rubrike „Beauty Shopping“ u kojoj nas je provela kroz Arena Centar i odabrala proizvode koje uvijek ima u svojoj kozmetičkoj torbici.

U nastavku pročitajte o kojim je proizvodima riječ:

Ruž za usne Patisserie

MAC Cosmetics – 165kn

Ovo je moj must have za svaki dan! Nježne je teksture i ostavlja sjajni finish u boji mesa.

Face & Body puder

MAC Cosmetics – 50ml 277 kn, 100ml 377 kn

Kod pudera mi je bitno da je prozračan i da ne začepljuje pore, te da ostavlja sjajni zdravi finiš na mojoj koži. S ovim proizvodom svi gore navedeni uvjeti su ispunjeni, također je jako ”buildable”, što znači da se uz veću količinu nanesenog proizvoda mogu prekriti i bubuljice na dane kada ten i nije najbolji.

Prep+Prime Fix + setirajući sprej

MAC Cosmetics – 154,00 kn

Otkako je došao na tržište moj je najdraži dio svakog šminkanja. Kako mu i samo ime kaže može se koristiti prije nanošenja podloge kako bi pripremili bazu.  Najpoznatiji je i kao fiksator nakon nanošenja makeupa kako bi ostavio svježinu kože, a moju šminku držao fiksiranom dok ju sama ne odlučim skinuti.

Caudalie Vinoperfect- radiant serum

Farmacia – 398,25 kn

Ovaj serum je moj prvi korak u večernjoj i dnevnoj rutini.Njegova funkcija je da ujednači ten i ukloni manje depigmentacije, te spriječi nastajanje novih. Jedan je od proizvoda koji preporučim svakome i uz koji sam po prvi puta doživjela ”aha ovo stvarno radi” moment već nakon par korištenja kada sam vidjela prve rezultate. On ostavlja moju kožu zdravom, ujednačenom i baš kako ime kaže- radiant (sjajnom op.a.).

Caudalie Beauty elixir

Farmacia – 100ml 239,20kn, 30ml 88,00 kn

Za ovaj proizvod nema pravila kada se smije ili ne smije koristiti. Obožavam njegov miris i kada ga usred dana iskoristim da osvježi i razbudi moje lice. Isto tako ga volim koristiti ujutro nakon umivanja kako bi svome licu dala dozu vitamina i dobar kick u novi radni dan!

Jo Malone London parfem INCENSE

Douglas – 100 ml 871kn

Zaljubila sam se u cijelu filozofiju iza brenda Jo Malone. Moj najdraži parfem je Incense na bazi tamjana čiji miris inače ne volim previše, ali u obliku parfema i na koži je zaista nešto posebno i odlično se kombinira s ostalim Jo Malone parfemima.

Dr. Hauschka Hydrating mask

Douglas – 30ml 285,00 kn

Po uzoru na blogerice koje pratim i koje ovaj proizvod hvale, nedavno sam ga odlučila probati i zaljubila sam se! Kod maski za lice mi je jako bitna ambalaža koja je pogodna za putovanja što ovaj proizvod ispunjava. Tekstura je lagana, hranjiva i rezultati su vidljivi odmah iza korištenja.