Adam Levine i novi Y LIVE – ovo ljeto mirisati će intenzivno

01. srp 2020

Jedna od najpoznatijih svjetskih kuća, francuski YSL Beauté, ovu sezonu dočekuje s novim muškim parfemom koji će sigurno zaintrigirati sve pripadnike jačeg spola.

Nadahnut muškarcem koji je na pragu otkrića i uspjeha, Y LIVE fougere je miris koji se smjestio negdje između svježine i intenziteta a iz kuće ga opisuju kao idealan odabir za muškarca koji vodi ka samootkrivenju i elegantno prikazuje kreativan i inovativni duh obitelji Y. Glavni kreator parfema Dominique Ropion je stvorio fougere miris izgrađen oko binarne strukture koja se poigrava s dualnošću svijetlih i tamnih nota. Gornje su note svježe i svijetle s ciljem da prizovu energiju izvedbe uživo.

 

Bazne su note bogate i senzualne.  Y LIVE u početku pojačava blistave note grejpom. Nota kruške moderna je voćna karakteristika. Srce mirisa Y EAU DE TOILETTE ostaje očuvano, ali je omekšano notama smreke. Apsolut cvijeta naranče pojačava intenzitet svih ostalih nota. U pozadini dominira mračna senzualnost kojoj se suprotstavlja moderna jantarna šuma. Ona pruža EAU DE TOILETTE u orijentalnijoj verziji, s istaknutim notama intenzivnog kakaa i vanilije.

 

Bočica mirisa Y LIVE izraženih rubova, presječena je sjajnim metalnim slovom Y, gotovo je jednaka bočici koju je Suzanne Dalton dizajnirala za mirise Y EAU DE TOILETTE i Y EAU DE PARFUM, koje je opisala kao „odraz čistoće”. Za miris Y LIVE bočica je pri vrhu ponoćno plave boje koja postupno svijetli i postaje prozirna pri dnu. Taj dizajn pametno imitira dvojaku strukturu mirisa koji se nalazi u bočici i daje naznake da je njegova izvedba elegantna. Kao zaštitno lice parfema pojavljuje se poznati pjevač Adam Levine za kojeg iz YSL-a kažu da savršeno utjelovljuje odvažnog izvođača koji se nikome ne opravdava i kojeg krasi samouvjerenost na pozornici i izvan nje.

Y.Nadahnut muškarcem koji je na pragu otkrića i uspjeha, Y LIVE fougere je miris koji se smjestio negdje između svježine i intenziteta a iz kuće ga opisuju kao idealan odabir za muškarca koji vodi ka samootkrivenju i elegantno prikazuje kreativan i inovativni duh obitelji Glavni kreator parfema Dominique Ropion je stvorio fougere miris izgrađen oko binarne strukture koja se poigrava s dualnošću svijetlih i tamnih nota. Gornje su note svježe i svijetle s ciljem da prizovu energiju izvedbe uživo.