Kupaći kostimi su jako stylish ove sezone. Odabrali smo najljepše modele za svaki tip građe

14. lip 2022

Ljeto nam je doslovno iza ugla i sve o čemu razmišljamo je produženi vikend, more, sunce, koktel u ruci i neki dobar badić koji nam pristaje kao saliven

Gotovo smo sigurni da ste primijetili da su badići ove sezone doslovno kao bodiji koje možete nositi i u kombinaciji s trapericama. Većina ima proreze, ukrase, asimetrični su ili dolaze u nekim upečatljivim bojama zbog kojih ćete itekako biti primjetni na plaži. Znamo i da je jako teško odabrati, jer gdje god pogledate i što god stavite u košaricu čini se kao idealan odabir i baš ono što vam je potrebno.

Kako odabrati dobar kupaći kostim?

Važno je da pogodite pravu veličinu pogotovo ako kupujete bikini. Naime veliki ovosezonski trend u bikinijima su gaćice koje se vežu na tankim trakicama s obje strane na kukovima. Zbog toga je važno da kupaći probate u trgovini, a ne da ga uzimate online. Također gornji i donji dio možda nisu iste veličine koje vam odgovaraju. S nekim modelima možete biti M u prsima i S u donjem dijelu

Uvijek pogledajte sastav materijala. Kupaći su većinom načinjeni od najlona (po mogućnosti recikliranog najlona ove sezone) i elastina. Gledajte da je količina elastina u kupaćem najmanje 20% kako vam se isti ne bi rastegnuo nakon nekoliko nošenja.

Razmislite o vrsti odmora na koji idete. Je li to neki poznati otok poput Hvara gdje ćete otići na koktele odmah nakon plaže ili ste negdje gdje nema puno ljudi. Nema smisla da se patite zbog trenda i kupujete kostime s prorezima i volanima za neki odmor gdje se doista idete opustiti. Ako baš trebate biti stylish, onda birajte ekstravagantnije modele koje također donosimo u galeriji ispod.

Posljednja stavka nema nikakve veze s modelom kupaćeg kostima koliko sa vama samima. Samopuzdanje je ključ za sve što u životu nosite, a isto vrijedi i za kupaći kostim. Važno je da se osjećate dobro, moćno i seksi.

U galeriji pogledajte nekoliko modela iz aktualne ponude.