Kako kombinirati kožnu jaknu u prijelaznom razdoblju?

21. ruj 2020

Inspirirali smo se stilom Ane Bacinger u kojem dominira kožna jakna

Kada govorimo o prijelaznom razdoblju tri komada su uvijek na vrhu ženske garderobe: baloner, blejzer i kožna jakna. Dobra kožnata jakna je investicija, ako ćete uložiti u primjerak od prave kože. Trajat će vam godinama, uvijek je u trendu i dobro će vam doći u više situacija.

Jedan takav komad smo pronašli kod poznate hrvatske blogerice Ane Bacinger koja svakodnevno inspirira gotovo 19 tisuća pratitelja na svom Instagram profilu.

Ana je poznata kao djevojka koja vješto spaja nespojive uzorke i boje te ćete kod nje pronaći pravi raskošni moodboard koji vam može poslužiti kao inspiracije za sve prigode.

Mi smo odabrali look u kojem glavnu riječ vodi kratka kožna jakna koju je stilizirala u stilu 70-ih.

Ovaj look je jako jednostavan za nositi jer ne zahtijeva previše stilističkih intervencija. Osnovu stylinga čine traperice od tamnijeg trapera koje idu u blagi trapez i šarena vesta kojih sada možete pronaći u izobilju. Mi smo odabrali zgodan model s prugicama iz ponude brenda Springfield. Za zaokruživanje looka odaberite čizmice ili udobnije cipele za svaki dan.

Kultne Martensice su dale ovoj kombinaciji moderniji zaokret, a ako niste skloni eksperimentiranju s bojama i dodacima, odaberite klasičnu crnu torbu s prošivenim detaljima kakvu u novoj kolekciji ima Aldo. Za kraj tu su obavezne sunčane naočale s blagim mačkastim oblikom (Optika Anda) i decentne naušnice od srebras minijaturnim krugovima (Argenutum). Spremne ste za kavu, šetnju ili shopping. Sve artikle možete pronaći u trgovinama Arena Centra.

Traperice Springfield – 259,00 kn, džemper Springfield – 129,00 kn, Dr. Martens čizme (ShoeBeDo) – 1.669,00 kn, torba Aldo – 440,00 kn, kožna jakna Kaporal (Kruna Mode) – 769,00 kn, naočale MaxMara (Optika Anda) – 1.800,00 kn, naušnice Argentum – 680,00 kn