Vrijeme je ovih dana najveća valuta s kojom svi trgujemo jer ga nikad nemamo dovoljno. Stalno smo u strci, u gužvi, u redovima, u uredu. Gotovo da nema trenutka kad nismo u nekoj stisci s vremenom i uvijek nam ga treba malo više. Ovo posebno vrijedi za ljetne mjesece, točnije za ovo rano ljeto tik pred godišnje odmore kad nastaje posebna vrsta nervoze. Znate onaj trenutak u kojem plešete na rubu skorog opuštanja u nekoj uvali i panike je li sve riješeno, plaćeno, podmireno.

Na godišnji odmor uvijek treba otići mirne glave, bez “repova” i zaostataka, a kada biste sve te zaostatke mogli riješiti na jednom mjestu, odlazak iz grada bi vam garantirano bio lakši, zar ne? Imamo rješenje za koje možda niste ni znali da postoji. U Arena Centru možete obaviti sva plaćanja računa i financijske transakcije u jednom danu. I da, ne morate se voziti po gradu satima, tražiti parking i gubiti sate dragocjenog vremena.

U Arena Centru ćete naći poslovnice PBZ banke, FINA-u, Hrvatsku poštu, Exclusive Change mjenjačnicu i Javnobilježnički ured. Na svim spomenutim lokacijama možete obaviti sva plaćanja prije godišnjeg odmora i obaviti sve što vam je potrebno da odete na godišnji odmor mirni. Jesmo li vam uštedjeli vrijeme?