Kako se pripremiti za Uskršnje blagdane?

08. tra 2020

Vrijeme Uskrsa obično je obilježeno užurbanim ritmom, kupovinom i gužvama.

Ove godine Uskrs dočekujemo u izvanrednim okolnostima koje nalažu da budemo savjesni prilikom obavljanja svih nužnih zadataka. Kupovinu namirnica, Uskršnjih dekoracija i potrepština možete obaviti u nekoliko trgovina u Arena Centru čije radno vrijeme možete vidjeti ovdje. Trgovine su dobro opremljene za nadolazeće blagdane i posluju po najvišim standardima zaštite kupaca i njihovog zdravlja.

 

Namirnice (Interspar, bio&bio, Gligora)
Uskrs ne može proći bez šunke, jaja i finog komada mesa za ručak. Interspar vas očekuje s bogatom ponudom svih namirnica koje vam trebaju za tradicionalni doručak i ručak, s posebnim naglaskom na InterSpar mesnicu gdje svakodnevno stiže svježe meso premium kvalitete. Ovdje ćete pronaći i sve sastojke za kolačiće ili tortu kojom ćete zasladiti ručak.

Bio&bio nudi pregršt zdravih prehrambenih opcija koje će odgovarati vegetarijancima, veganima i svima onima koji paze na ishranu. Svježe voće i povrće, hranjive zamjene za meso i sir, zdravi kolači i grickalice – sve to vas očekuje na policama poznatog lanca trgovina.

Ako ste se poželjeli gurmanskog užitka, savjetujemo da posjetite trgovinu Gligora koja nudi premium sir s našeg Paga. Možete birati između više vrsta sira ove višestruko nagrađivane sirane koja njeguju tradiciju proizvodnje još od 1918. godine.

 

 

 

Dekoracije (dm, Muller)

Kako ne biste gubili vrijeme u potrazi za idealnim Uskršnjim dekoracijama proučite ponudu dm-a i Mullera koji su i ove blagdane dočekali spremni. U ovim trgovinama vas očekuje izvrsna ponuda boja i naljepnica za jaja, ukrasni svijećnjaci, kutije i prigodne dekoracije koje će razveseliti najmlađe. Muller kao i uvijek ima najbolji asortiman slatkiša kojima ne mogu odoljeti ni odrasli, a koji će dobro doći svima koji žele izbjeći pečenje kolača. Klinci vam sigurno neće zamjeriti.

 

 

Kako bi vaš shopping bio što sigurniji i efikasniji molimo vas da se pridržavate osnovnih mjera i tako budete savjesni prema ostalim kupcima i osoblju naših trgovina koji rade za vas.

Prilikom kupnje držite propisani razmak od 2m, organizirajte posjet trgovini u vremenima kada ne vlada gužva, vodite računa o higijeni i temeljito operite ruke prije i poslije odlaska u trgovinu, operite voće i povrće koje ste kupili u trgovini, izbjegavajte dodirivanje lica i bliski kontakt s drugim kupcima u trgovini.

Plaćanje obavljajte karticom i sami je prislonite na POS aparat izbjegavajući kontakt s osobljem.

Ako ste stariji od 65 godina, savjetujemo da izbjegavate odlazak u trgovine već zamolite rodbinu i susjede da kupe sve potrebne namirnice za vas. Vodite brigu o sebi i drugima  kako bi svi ostali zdravi i uskoro se opet družili u vašem omiljenom centru.