Trendovi u muškoj modi – kako se odjenuti za sastanak?

03. lis 2022

Ok, pretpostavljamo da se sigurno znate odjenuti za sastanak, ali znate li odabrati top komade u kojima sa sastanka možete produžiti na kavu ili dejt?

Službeno proglašavamo kraj dosadnog poslovnog odijevanja i vrijeme je da se svi malo opustimo, budemo stylish i da se u svemu što nosimo osjećamo ugodno. Te preinake mogu biti minalne. Košulja ne mora biti strogo krojena, umjesto kaputa možete odabrati lepršavi baloner, cipele zamijenite dobrim tenisicama. Vidite li u kojem smjeru idemo?

Muške modne kolekcije su u posljednjih nekoliko sezona postale zanimljivije od ženskih. Više se eksperimentira, siluete su privlačne i postoji puno komada koje smo vidjeli na pistama, a koje bismo rado posudili.

Vjerojatno jedan od najdražih trendova u muškom odijevanju su nam lepršave “slinky” košulje. Jedan takav primjerak smo pronašli u Zari u smirenoj khaki nijansi. Ovaj model košulje će pristajati na traperice, klasične hlače i cargo hlače koje su također veliki trend u muškoj modi.

I u kategoriji hlača se dogodio preokret pa je skinny silueta lagano otišla u prošlost na sreću mnogih muškaraca koji vole udobnost (znamo da je volite i više od nas žena). Trenutno najpopularniji modeli hlača dizajnom imitiraju ili donji dio trenirke ili spomenute cargo hlače koje su doista najudobniji primjerak koji možete pronaći. Jedan takav model smo pronašli u ponudi brenda Guess u bež boji.

Look možete zaokružiti s vunenim kaputom ili balonerom, ovisno o temperaturama vani. Umjesto klasičnih cipela, obucite tenisice i to model koji će se bojama slagati uz kombinaciju. Naravno da govorimo o lifestyle modelu tenisica. Sportske tenisice ipak ostavite za sportske aktivnosti. Jako atraktivan model smo pronašli u brendu Bershka u kolor blok kombinaciji najfinijih jesenskih tonova.

Pogledajte styling koji vas može inspirirati.

Kaput New Yorker, ručni sat Beverly Hills Polo club (Watch Centar), hlače Guess (Fashion & Friends), tenisice Bershka, remen Zara, košulja Zara