Sutra nemojte propustiti novo izdanje magazina Gloria u kojem vas već tradicionalno očekuju kuponi s popustima u trgovinama Arena Centra, ali nemojte propustiti ni sudjelovanje u nagradnoj igri koja traje od 3. do 6.11. i čiji fond iznosi 12 nagrada u iznosu od 1000 kn na poklon kartici Arena Centra.  Nagradna igra će se igrati putem online obrasca + SMS slanjem SMS-a sadržaja: ARENA, broj računa, ime i prezime sudionika, na broj 60777 (cijena svake pojedine SMS poruke iznosi 2,40 kn / 0,32 €). Link na pravila nagradne igre možete pronaći ovdje.

Jučer smo predložili da shoppingu pristupite s mišlju o održivosti. Što to znači? Da birate poklone koji su napravljeni od održivih materijala ili imaju mogućnost refilla ako se radi o beauty proizvodima. 1000 kuna na poklon kartici će vam dobro doći i ako želite iznenaditi neku dragu osobu za rođendan, neku prigodu ili jednostavno iz ljubavi.

Ako kupujete poklon koji je pritom iznenađenje, najbolje se držati nekih klasika. Nakit će uvijek biti dobra ideja ako poznajete stil osobe koju darujete. Neka korisna beauty stvarčica će razveseliti svaku ženu te obratite pažnju na beauty novitete u trgovinama. Trendovski model tenisica s potpisom poznatig brenda je siguran “win”, isto kao i klasična mala crna haljina ili oversized blejzer.

U nastavku pogledajte naše prijedloge i inspirirajte se.