Kako pametno potrošiti 1000 kuna na poklon kartici Arena Centra? Probajte s ekološki prihvatljivim opcijama

31. lis 2022

Ako ste nas pozorno pratili, onda znate da ćemo ovaj tjedan obilježiti s popustima i nagradnoj igri u kojoj možete osvojiti 1000 kuna

Za 12 godina zajedništva darujemo vas s dobrim shoppingom u kojem ćete razveseliti sebe ili dragu osobu, a možda kupite ponešto za svakoga. Svi posjetitelje Arena Centra koji u trgovinama centra potroše više od 300 kuna u razdoblju od 3. – 6.11. mogu sudjelovati u nagradnoj igri čiji fond iznosi 12 nagrada u iznosu 1000 kuna na poklon kartici Arena Centra.  Nagradna igra će se igrati putem online obrasca + SMS slanjem SMS-a sadržaja: ARENA, broj računa, ime i prezime sudionika, na broj 60777 (cijena svake pojedine SMS poruke iznosi 2,40 kn / 0,32 €). Link na pravila nagradne igre možete pronaći ovdje.

Ako ste već počeli maštati o nagradi i izrađujete popis željenih stvarčica, možda da u obzir uzmete shopping koji je ekološki odgovoran? Pritom mislimo na odjeću, obući i beauty sitnice koji su načinjeni po ekološkim standardima i ne zagađuju okoliš.

Gotovo svaki poznati brend u svojoj ponudi ima kolekcije koje nose predznak “eko” i svaka od njih izgleda moderno i trendovski. Zara nudi cijelu kolekciju trapera koja je dobivena reciklažom starih komada, a pod njihovom oznakom “Join Life” ćete pronaći kapute, zimske jakne, odijela, džempere – sve što vam je potrebno za hladniju sezonu. H&M ima kolekciju Conscious u kojoj su svi odjevni komadi načinjeni od recikliranih materijala, a veći dio ponude brenda Mango je načinjen na maksimalno održiv način. Omiljeni brendovi Desigual i Replay također imaju svoje održive kolekcije.

Zara natkošulja od recikliranog trapera, Zara traperice od recikliranog trapera

Ako ste u potrazi za tenisicama ili novim cipelama i tu ćete pronaći bezbroj ekološki prihvatljivih opcija i to s potpisom poznatih brendova. Od Nikea, Adidasa, Alda do Shoetique dućana, svi u ponudi imaju cipele i tenisice koje su načinjene od recikliranih materijala.

Beauty također ne kaska za održivim načinom poslovanja. The Body Shop ima refill opciju što znači da njihove ambalaže možete puniti više puta i tako izbjeći nagomilavanje plastike. Trebamo li posebno napomenuti koliko su njihovi proizvodi kvalitetni? Lush je jedan od prvaka održivog poslovanja i prirodnog pristupa izradi svojih proizvoda. Samo probajte proći pored njihovog dućana, a da vas ne privuče miris sapuna, kupki i mazalica za tijelo. Ovdje vas čekaju odlični poklon paketi namijenjeni svakom tipu kože. L’Occitane također ima eko punjenja u svojoj ponudi te sada svoje omiljene proizvode možete koristiti u jednom pakiranju više puta.

 

LUSH poklon paketi, The Body Shop poklon paketi