Kako nositi bijelu haljinu od jutra do večeri?

16. ruj 2020
3 min. čitanja

Donosimo dva prijedloga stajlinga za "it" model jeseni

Rana jesen, točnije prijelazno razdoblje idealno je za lagane haljine koje možete nositi na više načina. Upravo je takvu kolekciju predstavio i H&M i što je još bolje, radi se o kolekciji koja je načinjena od recikliranih materijala te možete biti sigurni da kupovinom sudjelujete u ekološki odgovornom ponašanju. Kolekcija se sastoji od haljina svih dužina u monokromatskim tonovima crne i bijele.

Za naš stajling vodič odabrali smo bijeli model s volanima koji smo uparili s trendovskim dodacima za dnevnu i večernju kombinaciju koje vam predstavljamo danas, a koje možete pronaći u trgovinama Arena Centra i Arena Parka.

bijela haljina

Za dan

Ako trebate obavljati stvari po gradu ili idete na kavu s curama, ne postoji udobnija obuća od tenisica. U kući Aldo smo pronašli idealan model koji u sebi obuhvaća sve trendovske elemente – color block kombinaciju nježnih pastelnih tonova i povišenu platformu koja je siguran hit jeseni. Look zaokružite s upečatljivim naočalama kuće Chanel (Anda), motorističkom jaknom Desigual i zgodnim satom brenda Esprit (Festina).

bijela haljina
dnevni look

Haljina H&M, tenisice Aldo – 720,00 kn, jakna Desigual – 909,00 kn, ručni sat Esprit (Festina) – 864,00 kn, sunčane naočale Chanel (Optika Anda) – 7.260,00 kn

 

Za večer

Večer možete provesti u boho stilu koji je jednako udoban kao i moderan. Ovaj tip haljine se odlično slaže s gležnjačama u kaubojskom stilu koje možete pronaći u ponudi brenda CCC. Look zaokružite s trendovskom torbom u boji konjaka s lancem (Aldo) i minijaturnim naušnicama u zlatnoj boji. Večernji look zahtijeva nešto jači make up, a za to će vam dobro doći nova paleta poznatog brenda Urban Decay koja donosi preko 12 različitih kombinacija boja za svačiji ukus.

 

večernji look
večernji look

Haljina H&M, čizme CCC – 749,00 kn, torba Aldo – 430,00 kn, sjenila Urban Decay (Muller) – 400,00 kn, naušnice Morella To Loto (Watch Centar) – 459,00 kn

bijela haljina