Kako nositi bijelu haljinu od jutra do večeri?

16. ruj 2020

Donosimo dva prijedloga stajlinga za "it" model jeseni

Rana jesen, točnije prijelazno razdoblje idealno je za lagane haljine koje možete nositi na više načina. Upravo je takvu kolekciju predstavio i H&M i što je još bolje, radi se o kolekciji koja je načinjena od recikliranih materijala te možete biti sigurni da kupovinom sudjelujete u ekološki odgovornom ponašanju. Kolekcija se sastoji od haljina svih dužina u monokromatskim tonovima crne i bijele.

Za naš stajling vodič odabrali smo bijeli model s volanima koji smo uparili s trendovskim dodacima za dnevnu i večernju kombinaciju koje vam predstavljamo danas, a koje možete pronaći u trgovinama Arena Centra i Arena Parka.

bijela haljina

Za dan

Ako trebate obavljati stvari po gradu ili idete na kavu s curama, ne postoji udobnija obuća od tenisica. U kući Aldo smo pronašli idealan model koji u sebi obuhvaća sve trendovske elemente – color block kombinaciju nježnih pastelnih tonova i povišenu platformu koja je siguran hit jeseni. Look zaokružite s upečatljivim naočalama kuće Chanel (Anda), motorističkom jaknom Desigual i zgodnim satom brenda Esprit (Festina).

bijela haljina
dnevni look

Haljina H&M, tenisice Aldo – 720,00 kn, jakna Desigual – 909,00 kn, ručni sat Esprit (Festina) – 864,00 kn, sunčane naočale Chanel (Optika Anda) – 7.260,00 kn

 

Za večer

Večer možete provesti u boho stilu koji je jednako udoban kao i moderan. Ovaj tip haljine se odlično slaže s gležnjačama u kaubojskom stilu koje možete pronaći u ponudi brenda CCC. Look zaokružite s trendovskom torbom u boji konjaka s lancem (Aldo) i minijaturnim naušnicama u zlatnoj boji. Večernji look zahtijeva nešto jači make up, a za to će vam dobro doći nova paleta poznatog brenda Urban Decay koja donosi preko 12 različitih kombinacija boja za svačiji ukus.

 

večernji look
večernji look

Haljina H&M, čizme CCC – 749,00 kn, torba Aldo – 430,00 kn, sjenila Urban Decay (Muller) – 400,00 kn, naušnice Morella To Loto (Watch Centar) – 459,00 kn

bijela haljina