Ne morate darovati nešto grandiozno svake godine, ako niste u mogućnosti da to napravite. Dovoljne su i sitnice koje će razveseliti osobu koju darujete i koje će prenijeti željenu poruku ljubavi i pažnje.

Ograničen budžet ne predstavlja problem jer smo u trgovinama Arena Centra i Arena Parka pronašli cijeli niz malih poklona koji će izazvati oduševljenje, a koji vas neće ostaviti u minusu. Bilo da se odlučite za beauty, modni ili lifestyle poklon, možete biti originalni i razveseliti voljenu osobu.

U beauty kategoriji nećete pogriješiti s lijepim klasičnim crvenim ružem koji svaka žena uvijek ima u kozmetičkoj torbici (MAC). Mirisna kupka (LUSH) i krema za ruke ili tijelo (L’Occitane) su također lijep poklon koji će biti od koristi osobi koju darujete.

Donje rublje je klasik Dana zaljubljenih i ako znate veličinu koju nosi vaša bolja polovica, zaputite se u trgovine donjeg rublja po fini čipkani grudnjak ili gaćice. Ne brinite, u odabiru će vam pomoći prodavačice.

Želite pokloniti nakit, ali nemate budžet za neki skupocjeni primjerak? Odlučite se za jednostavne narukvice s končićem (Mark Pjetri) ili pogledajte ponudu naušnica od bižuterije u jednoj od high street trgovina.

Uvijek možete darovati poklon karticu Arena Centra i tako omogućiti voljenoj osobi da sama odabere dar koji želi. U tom slučaju se ne morate bojati pogrešnog odabira.

U galeriji ispod smo izdvojili dvadesetak poklona koji ne prelaze 300 kuna.