Ikona stila: Elsa Hosk

29. ruj 2022

U našoj novoj mjesečnoj rubrici predstavljamo stil poznatih žena i donosimo komade s kojima ga možete postići

Jedna od najzaposlenijih manekenki danas i bivša članica postave Victoria’s Secret anđela, također važi za jednu od najbolje odjevenih žena danas. Elsu Hosk na Instagramu prati 8 milijuna ljudi što je dovoljna potvrda globalne popularnosti koju Elsa uživa. O njenom stilu je napisano bezbroj tekstova i doista zaslužuje biti naša prva ikona stila u ovoj modnoj rubrici.

Elsa lako napravi tranziciju od ležernog streetwear looka do glamuroznih večernjih izdanja koje bira za evente. Ipak njen dnevni stil nam je najdraži jer smjelo miksa različite materijale i komade. Elsa je minimalist što se boja tiče i nije sklona uzorcima i pretjeranim ukrasima na odjeći. Rijetko (skoro pa nikad) ćete ju vidjeti u nekim jarkim uzorcima, volanima ili sličnim komadima. Vodi se onom filozofijom da je manje  u stvari više i to joj jako dobro pristaje.

Pretpostavljamo da ćete kazati – lako je biti supermodel i odjenuti se dobro, ali rijetko koja od Viktorijinih Anđelica uživa tu vrstu popularnosti na Instagramu.

Elsa je nedavno pokrenula vlastitu liniju odjeće koja je održiva i u kojoj su svi komadi načinjeni od veganske kože. Kolekcija je puna statement komada koje možete nositi svaki dan i koji su vidno inspirirani njenim ormarom.

U jesensku sezonu je ušla u oversized hlačama od mekane kože, fantastičnom kožnom baloneru koji izgleda kao da vam ne treba ništa drugo u ormaru ove sezone i naravno s bomber jaknom (o kojoj smo pisali jučer i donijeli vam nekoliko korisnih savjeta za kombinaciju).

Elsa fantastično nosi i double denim koji je uvijek trend u jesenskoj sezoni pogotovo ako se odlučite za tamniju verziju trapera.

Što se dodataka tiče, uvijek ima top dizajnerske stvarčice poput Hermes i Chanel torbica ili rijetkih tenisica. Kao i svi, Elsa ove sezone nosi New Balance koje možete kupiti u Arena Centru, ali možete pronaći i neke slične komade iz njenih stylinga koje vam donosimo u galeriji ispod.

Vrijeme je za shopping u stilu Else Hosk!