How to: S kojim bojama kombinirati zelenu?

21. tra 2021

Ove sezone zelena je preuzela dominaciju na društvenim mrežama

 

Kažemo na društvenim mrežama jer su nam one postale prozor u svijet što se tiče trendova. Kako su Tjedni mode otkazani ili se održavaju u digitalnom izdanju, nestao je i koncept street style mode koji smo uvijek vjerno pratili i zapisivali sve kombinacije koje smo viđali na ženama iz svjetskih modnih metropola.

Da je kojim slučajem Tjedan mode još prisutan, garantiramo vam da bi se vaš ekran zazelenio od proljetnih stylinga u kojima bi ova boja vodila glavnu riječ. Iako se nose sve nijanse, najpopularnija je smaragdno zelena koja je bez sumnje kraljica nijansi i jako čest odabir dizajnera kada je u pitanju odjeća i modni dodaci. Jako ju voli Daniel Lee iz modne kuće Bottega Veneta, koji diktiraju trendove unatrag dvije godine. Male su šanse da niste vidjeli njihove best sellere: Pouch i Cassette torbu koja je preplavila Instagram. Detalj u zelenoj je ujedno odlično rješenje ako se još niste ohrabrili za odjeću, a želite se iskušati u trendu.

 

Kad kupujete nešto u zelenoj boji, vodite računa da se radi o dominatnoj nijansi koja će uvijek preuzeti kombinaciju. Trendy Talijanke su je nosile još prije dvije sezone i to kao total look u obliku odijela s detaljima u drugim tonovima.

Kako kombinirati zelenu?

Žene koje se ne boje biti primijećene zelenu će spariti s još nekom jarkom bojom, poput žute koja je idealan spoj za sve ekstroverte. Zelene hlače, žuta košulja? Naravno. Sve igra ako se u tome osjećate odlično. Za dame koje preferiraju smirenije tonove, zelena će se idealno slagati s tonovima lososa, crnom ili bojom pijeska. Zelenu haljinu tako možete upotpuniti klasičnim balonerom ili je upariti s blejzerom boje lososa. Isti je slučaj s hlačama i košuljama.

 

Ono što je važno za zapamtiti (ne samo za zelenu, već za sve nijanse) jest to da vodite računa o boji svog tena. Neke nijanse znaju “ubiti” lice jer se jednostavno sudaraju s vašom prirodnom bojom tena. Žene svijetle puti lijepo će nositi smaragdnu, dok će ženama maslinaste ili tamnije puti ljepše pristajati svjetlije inačice poput mente.