Dva praktična komada koji će vam dobro doći na balkonu ili u vrtu

13. ožu 2020

Stiže nam toplo vrijeme te je pravi trenutak da svoj balkon uljepšate funkcionalnim i elegantnim komadima koje smo pronašli u novim kolekcijama brendova Zara Home i JYSK.

Zara Home već standardno nudi stiliziran namještaj i detalje za dom koji mogu stati uz bok nekim razvikanim svjetskim proizvođačima, i što je najbolje, Zara ima dosta prihvatljive cijene ako u obzir uzmemo odnos dizajna i kvalitete. U njihovoj novoj kolekciji smo primijetili romantičnu drvenu klupicu koja nas na prvi pogled odmah asocira na lijene ljetne dane i opuštanje uz neki fini koktel na balkonu ili u vrtu ako ga imate. Klupica je načinjena od kombinacije drva i isprepletenog papira što je čini i eko savjesnim proizvodom. Dimenzije su 55 x 50 x 40 cm te ju slobodno možete uklopiti i na manju terasu. Cijena joj iznosi 899,00kn.

Jeste li ikada zamišljali kak se bezbrižno ljuljate na jednoj od onih romantičnih ljuljački/stolica koje viđamo u američkim rom/com filmovima? Ovog ljeta si možete priuštiti takvu scenu uz pomoć danske tvrtke JYSK koja je već godinama jedan od popularnijih proizvođača namještaja u Europi. Njihova nova kolekcija donosi viseću stolicu Nittedal koju smo odmah zamislili kao dobar dodatak balkonu. Izrađena je od kombinacije pamuka i poliesterskih vlakana, a dimenzije su joj 83cm x 83cm x 140 cm. Po potrebi ovu stolicu možete postaviti i u interijer za pravi boho ugođaj. Cijena iznosi 449,00kn.