U uzbuđenju i stresu lako je previdjeti neke očigledne stvari. Sjetite koliko ste puta vjerojatno zaboravili nešto za sebe što vam je potrebno ili što koristite svakodnevno. Za bebu se priprema unaprijed i kad dođete kući sve vam treba biti nadohvat ruke. Sigurno ćete dobiti i pregršt korisnih stvarčica od rodbine i prijatelja, pa svakako na vrijeme napravite popis potrebnih stvari kako nešto ne biste izostavili u zadnji trenutak.

Ono što bebama treba svaki dan su jednostavni pamučni bodyji koji se lako održavaju, ne iritiraju kožu i načinjeni su od kvalitetnog pamuka. Već znate da je to komad u koji se bebe odijevaju svaki dan i svaki dan ih zaprljaju. Najbolje će biti da kupite setove bodija koje imate u dječjim dućanima i kojih obično dođu 3 u paketu. U prvim mjesecima ćete trebati i čarapice, kapice, kombinezone – sve što se brzo i lako održava dok je beba još malena.

Hranilice, dude, nosilice i svu potrebnu opremu također treba kupiti na vrijeme, a najbolji izbor ćete pronaći u dućanu Magic Baby koji doista ima sve što majkama treba. Nemojte zaboraviti ni igračke koje su načinjene od prirodnih materijala poput zgodne dekice s medom koju smo pronašli u Kik-u, a koja je idealna i funkcionalna igračka za bebe.

U galeriji pogledajte naš izbor artikala, a sve za bebe pronađite u dječjim trgovinama Arena Centra.