5 najboljih crvenih ruževa za blagdanski look koji će izdržati cijeli dan

21. pro 2023

Apsolutni make up favorit svake blagdanske sezone!

Crveni ruž za usne jedan je od rijetkih make up proizvoda iza kojeg se krije kultni status i predznak klasika. Istovremeno upečatljiv i klasičan, crveni ruž za usne je beauty favorit za kojim ćemo posegnuti kako bismo u trenutku začinili i transformirali svoj make up look i dodali mu dozu old school glamura. Baš poput većine make up favorita, crveni ruž za usne donosi paletu neodoljivih nijansi među kojima će baš svatko lako pronaći svoju omiljenu crvenu ili nekoliko njih – od jarke crvene s naglašenih narančastim podtonom do zagasitih tonova boje crnog vina.

U raskošnom i glamuroznom svijetu crvenih ruževa za usne, koji ruž za usne odabrati ove blagdanske sezone?

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Violette (@violette_fr)

Crveni ruževi za usne za blagdanski look

Ruževi za usne u klasičnoj crvenoj nijansi su, bez sumnje i konkurencije, najveći blagdanski beauty favorit koji u svaki, i najjednostavniji, look unosi dašak raskoši i glamura blagdanske sezone. Osim klasične crvene nijanse koja je postala sinonim za blagdanski beauty look, ove sezone kao trendi odabir istaknula se i raskošna nijansa trešnje.

Za crvenim ružem za usne u blagdanskoj ćemo sezoni posegnuti gotovo svakodnevno, baš kao i za omiljenim blagdanskim slasticama. Kako bi naš blagdanski beauty favorit ostao postojan i nakon obilne blagdanske večere, nekoliko šalica kuhanog vina i najfinijih božićnih kolačića, osim savršene crvene nijanse tražit ćemo i izdržljivost.

Iza savršenog crvenog ruža za usne koji će se zadržati na vašim usnama cijeli dan nalazi se jednostavan spoj tekuće formule i mat završenog efekta. Za sve one koji ne vole tekući ruž ili su im tijekom hladnih zimskih dana usne presuhe za mat ruževe, M.A.C i Dior kremasti ruževi su kultnim Ruby Woo i 999 nijansama koje odlično pristaju baš svima su odabir s kojim ne možete pogriješiti.

Za efektan i postojan blagdanski make up look, u nastavku smo izdvojili najbolje ruževe za usne u klasičnoj crvenoj boji, ali i trendi tamnijoj nijansi koji vas neće razočarati ove blagdanske sezone.

Foto: Instagram