A što se želja tiče, ove godine imamo samo jednu, a to je da desetu godinu postojanja Arena Centra obilježimo prigodno s našim posjetiteljima zbog kojih postojimo i rastemo.

Tako ćemo nastojati uljepšati nekoliko dana ove, svima čudne i posebne godine, i to kroz vrijedne nagrade, poklone i popuste koje očekuju sve posjetitelje centra u razdoblju od 12. do 16.11. 2020.

Koje želje ćemo ispuniti vama?

Već deset godina ispunjavamo sve vaše želje te ni ova 2020. neće biti iznimka. U velikoj nagradnoj igri 10 sretnih posjetitelja može osvojiti 10.000 kuna i tako razveseliti sebe i svoje najdraže sa shoppingom za 10. Tu su i prigodni pokloni za svaku kupnju iznad 400 kuna te popusti u vašim najdražim trgovinama. Ako već neko vrijeme maštate da vam neki komad visi u ormaru, sada je pravo vrijeme za „lov“.

Siguran shopping je na vrhu naše liste prioriteta te vas u Arena Centru očekuje cijeli niz preventivnih mjera koje osiguravaju da vaš boravak u centru prođe što sigurnije po najvišim standardima. Centar se provjetrava na dnevnoj bazi te se u cijelosti redovito dezinficira profesionalnom tehnologijom zamagljivanja, a na ulazima i po centru su postavljeni dispenzeri sa sredstvima za dezinfekciju. Omogućeno je i držanje preporučenog razmaka u svim dijelovima centra.

Neovisna međunarodna organizacija SAFE Shopping Centers  Arena Centru je dodijelila certifikat “Covid-19 Compliant” koji potvrđuje  da Arena Centar funkcionira u skladu s najvišim međunarodnim  standardima i smjernicama Svjetske zdravstvene organizacije.