Pretpostavljamo da je u vašem kućanstvu uzbuđenje na vrhuncu jer nova školska godina kreće već sljedeći tjedan. Svi znamo da je netom prije početka školske godine vrijeme kada se obavlja veliki shopping jer đacima treba sve od novih knjiga, torbi, odjeće i obuće. Arena Centar i Arena Park nude sve na jednom mjestu i možete biti sigurni da ćete pronaći sve što ste eventualno zapisali i da će vaša kupovina biti sigurna. Naime Arena Centar je svojim kupcima omogućio sve mjere sigurnosti kako bi vaše iskustvo kupovine bilo na razini svih mjera i standarda.

Uz sve mjere koje su poduzete u centru, a koje možete pronaći ovdje, odgovornost leži i na kupcima i to u smislu pridržavanja određenih pravila.

Za vrijeme kupovine nosite maske za lice bez kojih ne možete ući u sam centar i u njegove trgovine.

Držite propisani razmak od ostalih kupaca, a ako to nije moguće unutar trgovine, pričekajte ispred dok određeni broj kupaca ne izađe.

Plaćanje obavljajte putem kartice kako bi izbjegli direktan kontakt s prodavačima. Redovno dezinficirajte ruke na nekoliko punktova koji su postavljeni po centru.

Ako kupujete novu odjeću i obuću, probajte je kod kuće i vratite komade koji vam ne odgovaraju. Tako ćete izbjeći zadržavanje u kabinama centra.

Pripremite se prije shoppinga i proučite svoje veličine u našem vodiču.

Želimo vam ugodan i siguran shopping.