Doručak, ručak,večera ili snack? Arena Food Court ima sve za vaš ukus

18. lip 2021

Bilo da želite pripaziti s linijom do ljeta ili ste pak pravi gastro entuzijast, imamo apsolutno svaki okus za svačije nepce

Poznata spisateljica Virgina Wolf jednom je izjavila: Čovjek ne može razmišljati dobro, voljeti dobro, spavati dobro ako nije dobro jeo. Apsolutno se slažemo s ovom rečenicom jer u našem svijetu jedan ukusan obrok znači sve. Ako pripadate u skupinu gurmana, sigurno ste već više puta boravili u Arena Food Courtu, gdje se smjestilo pravo malo gastro carstvo u kojem se nalazi ponešto za svakoga i u kojem svakodnevno možete uživati u obroku po želji. Fina kavica i kolač? Azijska kuhinja? Sočni burgeri? Svima omiljena pohana piletina? Zdravi smoothieji s kojima započinjete jutro? Na svakom koraku vas očekuje miks okusa i mirisa kojem je teško odoljeti.

JUTRO

Kako započeti jutro nego uz finu kremastu kavu čiji vas miris razbuđuje. Ok, u priču dodajte i neke omiljene novine ili knjigu, što god vas opušta i priprema za dan. Finu kavu i prirodne sokove pronaći ćete u Caffe Latte, Lorca Baru, Torterie Macaron, Daily News Caffeu, Leggiero i Living Roomu. Ako pak tražite iskustvo vrhunske kave kod kuće, onda ne trebate gledati dalje od Nespressa, najobožavanijeg brenda kave u svijetu čiji smo dolazak u Hrvatsku nestrpljivo čekali.

RUČAK ili VEČERA

Pauza za ručak, dejt, odmor od shoppinga – kakav god plan imate sigurno je da vam treba energija za nastavak dana. Ručak je jedan od popularnijih termina u Food Courtu i čak i da niste planirali jesti, mirisi s prvog kata će vas sigurno namamiti da sjednete i uzmete barem pola sata za sebe i svoje nepce. Kada govorimo o ponudi doista je teško izdvojiti samo nekoliko okusa. Ako pazite što jedete ili ste na dijeti, u Food Courtu vas očekuje izvrstan izbor salata i zdravih opcija. Koykan ima zdrave i ukusne opcije koje su odlične i za vegetarijance. Za ljubitelje paste i sve one koji žele neki dobar “cheat day” tu su McDonalds, Burger King, Proper Pizza, Kentucky Fried Chicken, Peck Snack, Pasta Fasta. Veliki izbor jela i to onih ukusnih domaćih ima Foodie koji uvijek nudi nekoliko opcija Ako ste raspoloženi za sendvič ili tortillu posjetite Mex i Subway, a ako obožavate azijsku kuhinju svakako svratite u Wok & Roll za najbolje wokove i azijsku fuzijsku kuhinju.

SLATKO

Baš vas je uhvatila želja za nečim slatkim? Torterie & Macaron su naša “guilt free” zona gdje uživamo u najukusnijim kolačima i sladoledima bez grižnje savjesti. Kad je nešto toliko ukusno, ne žalimo za jednom unesenom kalorijom. Sladoled iz McDonaldsa nam je također visoko na listi obožavanja i to zbog brojnih suradnji koje ostvaruju. KitKat, Snickers, Domaćice – svi naši omiljeni brendovi slatkiša su tu.

2 GO

Ako nemate vremena za kuhanje, a ne želite živjeti na sendvičima i suhoj hrani, Interspar ima odlične opcije gotove hrane od kojih možete složiti ručak kao da ste skuhali kod kuće. Ukusno meso, povrće, i riba na sve moguće načine pripravljaju se svaki dan i uvijek su svježi za ponijeti.