Anti-trend modni vodič za 2024. godinu

02. velj 2024

Zaboravite na trendove i investirajte u svestrane modele!

Na početku svake godine i sezone, modni svijet usmjeren je prema novim trendovima koji će ju obilježiti. Iako je iza nas tek nekoliko tjedana u novoj godini, novih trendova ne nedostaje. Mob wife i Birkin mom dva su trenutno najpopularnija što ne znači da s dolaskom novih neće pasti u zaborav. Zašto bismo onda investirali u odjevne komade i modne dodatke vezane uz prolazne trendove koje ćemo za nekoliko tjedana ili mjeseci izbaciti iz ormara?

Umjesto potrage za najnovijim trendovima, odlučili smo kreirati anti-trend vodič i istaknuti nekoliko odjevnih komada ili anti trendova koje ove godine možete dodati u svoj ormar, oko kojih ćete kreirati pregršt svakodnevnih kombinacije i koje ćete obožavati bez obzira na promjene trendova koje donosi 2024. godina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LIÉ STUDIO (@liestudio_)

Najbolji anti-trend komadi

 

Zahvaljujući efektnom izgledu i modnoj euforiji stvorenoj oko njih, bilo u medijima, na društvenim mrežama ili na modnim revijama, it komadi oni su koji sve sezone i godine plijene najviše pažnje.

No, u modnom svijetu i kolekcijama modnih brendova postoje odjevne komadi i modni dodaci koji su prešli granicu trendova. U bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu, prepoznat ćemo ih kao apsolutne klasike koji onih koji nosi izdvajaju u masi, usprkos i upravo zahvaljujući jednostavnosti i prepoznatljivosti.

Baloner, bijela košulja i mala crna haljina samo su neki od odjevnih komada na listi vječno privlačnih, popularnih i vrijednih investicije klasika. Koje ćemo modele dodati na tu listu u 2024.?

 

 

Anti-trend modni vodič za 2024.

Kontrast maloj crnoj haljini pronaći ćemo u dugim bijelim haljinama koje će u naše garderobe unijeti jednaku svestranost kada je riječ o kreiranju odjevnih kombinacija, ali i potpuno novu siluetu.

Ako ste u posljednjih nekoliko sezona ili godina podlijegnuli trendovima iz svijeta trapera, u 2024. godini u svoj ormar vratite klasični plavi traper.

Svaka sezona donosi nove trendi nijanse. Zima 2023./2024. kao jednu od hit boja istaknula je nijanse crvene koje smo mogli viđati posvuda. No, bez obzira na njezin trendi status, crvena boja, osobito njezina tamnija i raskošna bordo nijansa, bit će savršeni dodatak boje vašem ormaru.

Bijela košulja i bijeli T-shirt dva su klasična i basic komada koji se uvijek nalaze na listama odjevnih komada koje svi trebamo u ormaru. U 2024. godine dodajte im bijeli top bez rukava koji će odlično funkcionirati kao jedan od slojeva u zimskim, proljetnim i jesenskim kolekcijama ili kao jednostavan top za različite ljetne outfite.

U crvenim nijansama, s dodatkom jednostavnih detalja poput točkica ili u jednostavnom izdanju u crnoj boji, fine najlonke su must have dodatak u svakom ormaru uz pomoć kojeg ćete jednostavno promijeniti izgled svojeg outfita.

Bijeli top bez rukava

H&M top; @_jessicaskye

 

Klasični plavi traper

@kimturkington_; Mango traperice

 

Bordo boja

Varteks top; @alisontoby

Fine najlonke

@nlmarilyn; Calzedonia najlonke

 

Duga bijela haljina

 

Mango haljina; @ritamontezuma