90’s baggy i cargo: najpopularniji traper sezone

07. ruj 2022

Ne brinite, skinny jeans je i dalje "out" i sve je posloženo kako biste se osjećali maksimalno udobno i opušteno. Krojevi pristaju svima i možete ih nositi s tenisicama i štiklama

Dobro ste pročitali. Svi trendovi, a u skladu s njima i ponuda trgovina, naglašavaju vrijeme udobnosti i ležernosti. To ne znači da svoje omiljene baggy i cargo traperice morate nositi isključivo s tenisicama. Upravo suprotno. Upečatljive štikle ili sandale koje se vežu s dugim trakicama oko gležnja će biti pun pogodak. Cargo traperice smo naslutili još prošle sezone kada ih je lansirao talijanski brend The Attico iza kojeg stoje Giorgia Tordini i Gilda Ambrosio. Njihove cargo traperice maskirnog uzorka su se rasprodale u roku od nekoliko tjedana, a nosile su ih sve važnije žene od Dua Lipe do Irine Shayk.

 

Uz cargo kao dominatni trend, u ponudi ćete uočiti 90’s loose jeans s razderotinama. Ovo je tipični kroj 90-ih godina kakav pamtimo na Winoni Ryder i Johnnyju Depu. Ovaj tip traperica je odličan za kombinaciju s nekim čizmicama s blok petom ili cipelama na špic ako želite “razbiti” ležeran dojam koji imaju. Za totalni look iz 90-ih kombinirajte ih s nekom pamučnom majicom ili potkošuljom. Preko prebacite oversized blejzer (uskoro vam donosimo pregled istih) ili stari kožnjak. Olovka za usne u smeđoj boji je naravno obavezna.

U galeriji donosimo nekoliko modela koji su aktualni.