13 sretnih godina: Ovu proslavu ne želimo propustiti

31. lis 2023

A što ćete vi raditi od 2. do 5. studenog 2023?

 

 

Ulazimo u najljepše doba godine u kojem su druženja, uživanja, shopping, sjaj i smijeh svuda oko nas. U tom blagdanskom periodu mnogo je senzacija za sva osjetila i pozivnica svima da se pridruže slavlju života.

U svoj toj raskoši blagdanskih pozivnica pronašli smo i onu kojom Arena Centar obilježava svojih prvih 13 sretnih godina. A na ovu proslavu definitivno želimo ići! Zašto? U nastavku donosimo nekoliko stvarno dobrih razloga.

Nagradna igra: 13 sretnih godina

Između ostalih senzacija rođendanskog slavlja Arena Centra jedna nam je posebno zapela za oko: prilika da se osvoji 1.000 € na poklon kartici Arena Centra. Naime, od 2. do 5. 11. svi koji potroše 40 € ili više u trgovinama Arena Centra ili Arena Parka mogu sudjelovati u nagradnoj igri “13 sretnih godina” u  kojoj će 13 najsretnijih natjecatelja imati priliku osvojiti 1.000 € na poklon kartici Arena Centra. Kako možete sudjelovati pogledajte OVDJE

Inspiracija&senzacija

Bilo da vam je najveći gušt shopping, kavica s prijateljima, obiteljski ručak ili kino premijera, TAJ NAJ OSJEĆAJ možete pronaći na jednom mjestu – u Arena Centru koji je, u 13 godina koliko ovih dana obilježava, postao nezaobilazno mjesto za inspiraciju, ali i (uz)buđenje svih naših osjetila.

Popusti,popusti

Ima li išta ljepše od onog trenutka kada dugo željeni predmet pronađete po znatno manjoj cijeni. Vrlo je izgledno da će vam se upravo to dogoditi: u slavljeničkom tjednu Arena Centar pripremio je  vrhunske popuste u brojnim trgovinama. Kupone za 30-40% povoljniji shopping pronađite u Gloriji i iskoriste ih u razdoblju od 2. do 5.11. 2023. U subotu 4.11. shoppingiraj uz popuste od 40%. Ukratko, dobro proučite ovaj popis s popustima.

Darovi, darovi

U periodu od 2. do 5. 11. svi koji u Arena Centru potroše 65 eura ili više na poklon dobivaju lizalicu, oni koji potroše 85 eura ili više na poklon dobivaju Arena Centar shopping torbu, a svi koji potroše 100 eura ili više doma odlaze sa šalicom.

13 ideja za shopping

Zahvaljujući nagradnoj igri 13 sretnih godina, 13 će sretnika/ca osvojiti 1.000 € na poklon kartici Arena Centra koje im uistinu neće biti teško potrošiti spomenuti iznos. Donosimo 13 modnih odabira.

 

Fotografije: Pexeles i PR